Новини

12 квітня в теруправлінні Держгірпромнагляду у Херсонській області проведено День благоустрою в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Зокрема працівниками теруправління приведено до належного санітарного стану виділені території у містах Херсон та Нова Каховка.

Під час суботника у Херсоні (квадрат між вул. Пугачова та пров. Козацький) прибрано 5 газонів загальною площею 0,55 га, проведена рекультивація ґрунту 2-х квітників; ліквідовано 2 сміттєзвалища; висаджено 5 кущів дикого глоду; обрізано сухі гілки дерев, які загрожували травмуванням людей; полагоджено парканчики, що огороджують клумби; відремонтовано 2 лавки для сидіння (капітальний ремонт, 90% відновлення); обладнано пристрій для чищення взуття перед входом в адміністративну будівлю державних інспекцій; встановлено та пофарбовано додаткову урну.

У м. Нова Каховка висаджено 30 берез на вул. Щорса, вздовж будівельного майданчика Свято-Пантелеймонівського храма Новокаховської єпархії Української православної церкви (на площі 0,4 га), та ліквідовано сміттєзвалище.




До списку новинВпередНазад