Новини

Вже другий рік поспіль за ініціативи теруправління Держгірпромнагляду у Кіровоградській області та за підтримки обласної влади в районах напередодні посівної кампанії проходять виїзні семінари-наради з безпеки весняно-польових робіт. На них детально вивчаються питання дотримання вимог безпеки під час сільськогосподарських робіт, а також запобігання травмування працівників протягом переробки і зберігання сільськосподарської продукції.

У заходах, що проходили у відповідності з затвердженим графіком, взяли участь не лише представники теруправління та ДП «Кіровоградський експертно-технічний центр», а й посадові особи департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, районних державних адміністрацій, а також безпосередньо фахівці з охорони праці сільгосппідприємств і фермерських господарств. Крім того, незмінними учасниками семінарів-нарад є керівництво федерації профспілок і управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в області.

Особлива увага під час занять приділялася дотриманню вимог нормативно-правових актів з охорони праці та, зокрема, зберігання зерна і наявність дозволів Держгірпромнагляду України на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

На переконання начальника теруправління Володимира Береславського, такі заняття сприяють формуванню сучасного та безпечного виробничого середовища, мінімізації ризиків виробничого травматизму, а також збереженню трудового та економічного потенціалу Кіровоградщини.




До списку новинВпередНазад