Новини

Продуктивно, з вогником попрацювали під час всеукраїнського суботника у рамках щорічної акції «За чисте довкілля» працівники колективу територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області.




Передувала практичній роботі з прибирання та приведення у належний санітарнийстан території навколо адміністративного приміщення теруправління значна підготовча робота. Був, зокрема, розроблений план заходів підготовки до всеукраїнської акції «За чисте довкілля», місця благоустрою попередньо узгоджені з представниками Ужгородського міськвиконкому, призначено керівника штабу. Ним, до речі, став заступника начальника територіального управління Богдан Дорош, який і подбав про забезпечення всіх учасників Дня благоустрою необхідним реманентом.
Безпосередньо суботнього дня всі без винятку працівники, очолювані начальником теруправління Михайлом Савариним, дружно стали до роботи. Наполегливо, самовіддано працювала абсолютна більшість, однак не можна окремо не відзначити Володимира Яцківа, Івана Сташка, Руслана Цимбалоша, Анатолія Шітта, Володимира Вербовського, Сергія Петьовку, Руслана Фалеса, Віталія Ляховича…….
Поки чоловіки налягали на лопати, облагороджуючи клумби та прилеглі газони, жіноча половина колективу приділила увагу безкомпромісній боротьбі зі сміттям. Його, до речі, за останній час накопичилося на тротуарах, доріжках, під кущами чимало: доводиться, на жаль, констатувати, що жити по-європейськи наше суспільство поки не готове… Проте незаперечні факти, приклади натхнення, ентузіазму, виявлені працівниками теруправління під час благоустрою частки нашого спільного дому дають тверду надію на те, що важку, проте необхідну дорогу до кращого майбутнього ми таки спільними зусиллями врешті подолаємо.






До списку новинВпередНазад