Новини
В територіальному управлінні Держгірпромнагляду відбулося засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення Дня охорони праці в Хмельницькій області.

Під час засідання обговорено План виконання заходів до Дня охорони праці в рамках Всесвітнього дня охорони праці в області, яким передбачено організувати та впровадити в життя заходи, спрямовані на підвищення рівня промислової безпеки, охорони праці на підприємствах, установах та організаціях.



Заплановано в закладах освіти провести відкриті уроки і години спілкування про безпеку життєдіяльності, пожежну безпеку, охорону праці, здоров'я та навколишнє середовище, провести конкурси на краще знання правил техніки безпеки та пожежної безпеки, надання першої медичної допомоги потерпілим, оформити стінгазети, тематичні виставки малюнків учасників учбового процесу. Разом з тим, на регіональному рівні з 15 квітня стартує конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», який буде тривати до 20 травня.

Оргкомітет пропонує роботодавцям та керівникам підприємств протягом Тижня вшанувати пам'ять працівників, які загинули на виробництві, відвідати сім'ї потерпілих, вишукати можливості для надання їм допомоги у розв'язанні матеріальних, соціально-побутових або інших проблем. Доцільно також за підсумками відповідних оглядів-конкурсів заохотити працівників за активне сприяння підвищенню рівня безпеки та поліпшенню умов праці, виявлену ініціативу й плідну роботу в цих напрямах.

Організаційний комітет з нагоди Дня охорони праці звертається до всіх суб'єктів господарювання, керівників і працівників підприємств, установ, організацій різних форм власності, засобів масової інформації взяти активну участь у проведенні з 21 по 28 квітня Тижня охорони праці під девізом «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві» щодо об'єднання зусиль для забезпечення на кожному підприємстві, у виробничому підрозділі, на робочому місці належних, здорових і безпечних умов праці.

Довідка:
Склад організаційного комітету з підготовки та проведення у 2014 році Дня охорони праці у Хмельницькій області ознайомитися sklad.doc [42 Kb] (Завантажень: 6)

План заходів ознайомитися plan-den-okhoroni-prac-2014.doc [63.5 Kb] (Завантажень: 6)

Звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2014 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні ознайомитися zvernennja-den-okhoroni-prac.doc [290 Kb] (Завантажень: 10)



До списку новинВпередНазад