Новини

На ПАТ «Львівський хімзавод» проведено нараду для технічних працівників, на якій доведено інформацію про створення Єдиної інформаційно-аналітичної системи устаткування підвищеної небезпеки (ЄІАС) на підприємствах хімічного комплексу України.

Метою запровадження ЄІАС є удосконалення організації державного нагляду за додержанням вимог нормативно-правових актів з охорони праці під час експлуатації устаткування підвищеної небезпеки, оперативна інформація про стан устаткування з врахуванням причин настання нещасного випадку, що стався внаслідок аварії на ПАТ «Концерн Стирол», — наголосив заступник начальника Львівської державної інспекції нагляду у газовому господарстві і хімічній промисловості теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області Сергій Колівошко.

На виконання рекомендацій Держгірпромнагляду керівництвом ПАТ «Львівський хімзавод» укладено договір із уповноваженою організацією ТОВ «Ремо» на проведення робіт з експертного обстеження (технічного діагностування) та позачергового технічного огляду устаткування підвищеної небезпеки для повітроподілу компресійно-ректифікаційним методом, що працює під тиском 20 МПа і більше. Термін виконання робіт за даним договором — лютий 2014 року. Після завершення робіт з експертного обстеження устаткування паспорти будуть заповнені та скеровані до Львівської державної інспекції нагляду у газовому господарстві і хімічній промисловості для внесення даних до ЄІАС.

На фото учасники наради.

Представники ПАТ «Львівський хімзавод»: Ігор Лень — головний інженер, Данило Гудз — інженер з охорони праці 1-ї категорії, Михайло Савінський — начальник дільниці повітроподілу, Андрій Малиновський — начальник дільниці газоподібної продукції та заступник начальника ЛДІН у газовому господарстві і хімічній промисловості теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області Сергій Колівошко.




До списку новинВпередНазад