Новини
Стартує конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»
Територіальне управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області та Чернівецький експертно-технічний центр закликають школярів Буковини до участі у творчому змаганні.
Регіональний конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» проводиться у рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці.
Стартує творче змагання 15 квітня.
До участі в ньому можуть зголоситися школярі обласних загальноосвітніх навчальних закладів, ліцеїв, гімназій, вихованці шкіл естетичного виховання, художніх студій краю.
Учасники конкурсу поділятимуться на дві вікові групи — автори робіт віком від 6 до 12 років та автори робіт віком від 12 до 17 років.
Тематика робіт наступна: безпечне ведення робіт у деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, на будівництві та транспорті, у житлово-комунальній сфері.
Роботи, підготовлені на конкурс, повинні відповідати певним вимогам.
Малюнки, підготовлені на конкурс, мають бути виконані у довільній графічній або живописній формах за допомогою олівця або фарб;
розмір роботи не має перевищувати формату А-2;
роботи не повинні оформлятися рамкою чи наклейками;
на зворотному боці малюнка автору необхідно зазначити назву роботи, прізвище, ім'я, дату народження, місце проживання (повну адресу), контактні телефони, назву навчального закладу;
прізвище, ім'я та сферу діяльності батьків,
прізвище, ім'я, по батькові методичного керівника вчителя.
Роботи школярів оцінюватимуться за наступними критеріями: актуальність теми, оригінальність та якість малюнка, ступінь самостійності автора при виконанні роботи.
Роботи на конкурс можуть подаватися до 15 травня включно.
Іх потрібно надсилати, або занести особисто до територіального управління Держгірпромнагляду України, або Чернівецького експертно-технічного центру, розташованих за адресою: м. Чернівці, вул. Зелена, 3.
Переможців конкурсу визначить компетентне журі.
Їх нагородять дипломами та подарунками після підбиття результатів конкурсу вже у травні.




До списку новинВпередНазад