Новини

Спеціальна комісія теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області завершила розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 16 березня з електромонтером під час виконання ремонтних робіт.

Розглянувши матеріали спеціального розслідування нещасного випадку, пояснення свідків та осіб, причетних до нього, комісія дійшла висновку, що основними причинами нещасного випадку є організаційні моменти виконання робіт. А саме: порушення вимог безпеки під час експлуатації обладнання, устаткування, машин, механізмів: порушення вимог правил безпечної експлуатації електроустановок з боку потерпілого, який самовільно піднявся на пошкоджену опору, та невиконання посадових обов'язків: недостатній контроль з боку майстра за діями членів бригади, яка виконувала ремонтну роботу.

Під час спеціального розслідування нещасного випадку посадовими особами теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області проведено позапланову перевірку суб'єкта господарювання, де стався нещасний випадок. Керівнику підприємства видані обов'язкові до виконання приписи на усунення виявлених порушень. До адміністративної відповідальності притягнуто одну посадову особу.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад