Новини

На шахті «Червоноградська» ДП «Львіввугілля» 25 лютого з робочою поїздкою перебував начальник теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області Юрій Царик.

Керівник теруправління проконтролював хід проведення комплексної перевірки стану охорони праці, що триває з 17 до 27 лютого, зокрема функціонування на шахті системи управління виробництвом і охороною праці (СУВОП) та нарядної системи.

Зазначалося, що з початку перевірки гірничотехічними інспекторами Західної МДІН у вугільній промисловості проведено 21 маршрутних обстежень підземних гірничих виробок та поверхневих об'єктів шахти. У ході перевірок виявлено 343 порушення нормативних документів з охорони праці і техніки безпеки. У шести випадках за порушення, що могли створити загрозу здоров'ю працівників, керівництву шахти запропоновано зупинити окремі роботи з експлуатації машин і механізмів. Притягнуто до відповідальності 25 осіб, з них оштрафовано 10 працівників. Більш детальний аналіз результатів перевірки відбудеться 27 лютого.

Крім того, за участю Юрія Царика, начальника Західної МДІН у ВП Володимира Юрківа, заступника гендиректора ДП «Львіввугілля» з охорони праці Валерія Соколовського, директора шахти Сергія Смеречанського та інженерно-технічних працівників «Червоноградської» відбулася нарада щодо проведення режиму посиленого відомчого контролю за дотриманням норм та правил (вимог) безпеки на всіх вугільних підприємствах у період з 19 лютого по 5 березня.

Юрій Царик також спілкувався із місцевими засобами масової інформації, дав оцінку безпеки праці на шахтах регіону та наголосив на важливості проведення превентивних заходів, направлених на безпеку праці.




До списку новинВпередНазад