Новини

Згідно з планом, затвердженим начальником теруправління Держгірпромнагляду у Кіровоградській області, триває низка виїзних семінарів-нарад із дотримання вимог безпеки праці під час проведення комплексу весняно-польових робіт, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань. Чергове зібрання відбулося в Олександрійському районі, учасниками якого стали представники теруправління Держгірпромнагляду у Кіровоградській області, ДП «Кіровоградський експертно-технічний центр», департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Олександрійському районі, сектору з питань охорони праці РДА та інших державних структур.

Серед питань, винесених на розгляд семінару-наради, були комплексне управління охороною праці та технічна підтримка підприємств АПК у відповідний період, основні вимоги до роботи підрозділу з питань охорони праці райдержадміністрації, попередження та профілактика виробничого травматизму і професійних захворювань в агропромисловому комплексі тощо.

Учасники семінару ознайомилися з заходами з охорони праці, отримали практичні поради й консультації від присутніх на зібранні фахівців. Також вони взяли участь у демонстрації роботи комп'ютерної програми «Екзаменатор» у рамках вивчення позитивного досвіду діяльності служби з охорони праці на сільгосппідприємстві ТОВ «Колос».




До списку новинВпередНазад