Новини

Дитячі роздуми на тему безпечної праці, мешканці Криворізького регіону від сьогодні матимуть нагоду бачити і чути з екранів своїх телевізорів протягом квітня поточного року.

Даний захід організували Криворізьке гірничопромислове територіальне управління спільно з Криворізьким експертно-технічним центром в рамках проведення в 2014 році Дня охорони праці.

Правила безпечної поведінки на робочому місці вустами майбутніх робітників можна почути переглянувши телепередачу «Міркувалки» на каналі телерадіокомпанії «Рудана» 10 та 24 квітня з попередніми анонсами та наступними повторами передачі.

Головною метою такої акції передбачено формування активно-cвідомої позиції підростаючого поколінняі щодо значення і місця здорових та безпечних умов праці у різних аспектах духовного, соціально-економічного, політичного та культурного життя суспільства.

Разом з тим активізовано протягом місяця трансляцію на регіональному телебаченні, радіостанціях та моніторах міста відео- та аудіороликів під умовною назвою «Будь відповідальним, дотримуйся правил безпеки!»




До списку новинВпередНазад