Новини

30.08.2011 На минулому тижні на підприємствах Полтавщини травмувалися троє працівників

21 серпня близько 6 год. ранку, під час миття ємності для вершків (10 куб.м), працівниця маслоробного цеху ТОВ «Техмолпрод» отримала термічні опіки тіла. Нещасний випадок стався в результаті раптового виливу вершків високої температури у ємність.
Потерпіла була направлена до Гадяцької ЦРЛ. 29 серпня жінка (1964 р.н.) померла.

З метою попередження нещасних випадків та недопущення подібних трагедій наглядовцями ініційовані наради з управлінням АПК ПОДА та керівниками сільськогосподарських, підприємств харчової і переробної промисловості. Також це питання буде винесено на Ради БЖД, ОДА та райдержадміністрацій.

24 серпня на будівельному майданчику 4-х поверхового житлового будинку у с. Терешки, під час монтажу плит відбулось їх обрушення з другого ярусу на підвальний рівень. У результаті двоє працівників (ПАТ «Комбінат виробничих підприємств» та ПП «Цивільбудсервіс») отримали травми різного ступеню тяжкості.

Управління Держгірпромнагляду по Полтавській області створило комісії зі спеціальних розслідувань причин та обставин нещасних випадків, що сталися з працівниками цих підприємств. За результатами розслідувань матеріали будуть направлені до прокуратури.

Прес-служба управління Держгірпромнагляду по Полтавській області

Comments are closed.




До списку новинВпередНазад