Новини

ПРОТОКОЛ

Проведення семінар наради «Стан травматизму, промислової безпеки та охорони праці на підприємствах агропромислового комплексу, що виконують роботи із зберігання та переробки зерна.»

Дата проведення: 25 грудня 2013 року.

Час: 11.00 — 17.00

Місце проведення: територіальне управління Держгірпромнагляду у Волинській області

Головуючий: заступник начальника теруправління Кондратюк Віталій Олександрович.

Учасники наради: заступник начальника Кондратюк В.О., начальник державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці Савенко В'ячеслав Миколайович, начальник ДП Волинського ЕТЦ Держгірпромнагляду України Сидоренко Віктор Федорович, начальник виконавчої дирекції Фонду соціального страхуваннявіднещасних випадківнавиробництвіта професійних захворювань Стахів Г.М., головний державний інспектор Ющук М.Ф., інженер з охорони праці департаменту агропромислового розвитку ОДА Калинюк І.Є. Представники: ДП ДАК «Хліб України» Волинський КХП, ДП «Луцький КХП» №2, ТзОВ «Волинь-зерно-Продукт», ВАТ «Волиньагрореммаш», ПСП «Агротехсервіс», СГПП «Дружба», ПСП «Стир-Агро», СГПП «Несвіч», СГПП «Широке поле», СГТзОВ «Агропрдторг», СЗАТ «Нива», СГТОВ «Городище», СГТОВ «Гор Агро», СГТОВ «Родючість-Агро», СГТОВ «Романів», СГТОВ «Україна», СГВК «Урожай», ДПДГ «Еліта», Ф/г «Багер Плюс», ТзОВ «Агро світ Волинь», ТзОВ «Агротехніка», ТзОВ «П'ятидні".

Виступили:

1. Кондратюк Віталій Олександрович заступник начальника теруправління, назвав основні проблеми промислової безпеки та охорони праці на підприємствах агропромислового комплексу, що виконують роботи із зберігання та переробки зерна і проблеми, які вимагають вирішення.

2. Ющук М.Ф. проаналізував стан промислової безпеки та охорони праці на підприємствах агропромислового комплексу по області, які виконують роботи із зберігання та переробки зерна.

3. Савенко В'ячеслав Миколайович — начальник державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці. Розповів про основні завдання з дотримання вимог законодавчих і нормативно-правових актів з промислової безпеки та охорони праці, щодо не допущення виробничого травматизму на підприємствах.

4. Сидоренко Віктор Федорович — начальник ДП Волинського ЕТЦ Держгірпромнагляду України, підкреслив основні завдання та необхідність проведення систематизації, діагностики об'єктів підвищенної небезпеки в агропромисловому комплексі. Забезпечення безпечного проведення робіт та експлуатації будівель та споруд.

5. Євпак В.В. — головний страховий експерт Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань проаналізував стан травматизму в агропромисловому комплексі за 2012-2013 рр. Зокрема на підприємствах із зберігання і переробки зерна.

Вирішили:

Заступник начальник теруправління Кондратюк В.О.

Секретар семінар-наради Кондзерський А.О.




До списку новинВпередНазад