Новини

Фахівці державної інспекції нагляду за охороною надр Криворізького гірничопромислового теруправління продовжують приймати участь у проведенні позапланових перевірок, що стосуються прийняття у експлуатацію блоків на шахтах.

Так, в травні поточного року були здійснені перевірки на ПАТ «ЄВРАЗ Суха Балка», що стосувались прийняття в експлуатацію блока 1-7 горизонту 1340 м покладу «Гніздо» шахти «Ювілейна» та блока 1-7 горизонту 1340м покладу «Західна» шахти ім. Фрунзе.

В ході перевірок інспекторами теруправління було виявлено ряд порушень, що стосуються не внесені зміни у графічні матеріали проекту на відробку блоку та внесення змін у пояснювальні записки проекту, стосовно зміни трасировки проходки гірничих виробок.

Разом з тим, в цей же період інспекторами державної інспекції нагляду за охороною надр, була проведена позапланова перевірка готовності бурової установки БУ-4000 ДГУ на свердловині № 29 Ульянівського ГКР Хрестищенського відділення бурових робіт бурового управління «Укрбургаз».

Інспекторами було виявлено близько 10 порушень вимог нормативних актів з охорони праці, серед яких: не встановлені перильні огородження на робочих майданчиках, не завершено монтаж перехідних площадок на жолобній системі та будівництво шламових амбарів, не встановлені пожежні гідранти, тощо.

За результатами даної перевірки одну посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності.




До списку новинВпередНазад