Новини

Затверджено графік виїзних семінарів-нарад із попередження виробничого травмитизму в АПК

У теруправлінні Держгірпромнагляду відбулась нарада з питань організації в області семінарів-нарад для попередження виробничого травматизму в агропромисловому комплексі.

Кампанія з профілактики нещасних випадків в АПК була розпочата в минулому році. Відповідно до листа Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України було видано розпорядження голови Кіровоградської облдержадміністрації для поліпшення стану охорони праці, зниження рівня виробничого травматизму на підприємствах галузі.
На зібранні було затверджено графік проведення семінарів-нарад щодо дотримання вимог безпеки під час весняно-польових та зернозбиральних робіт для керівників і спеціалістів з охорони праці сільськогосподарських пдіприємств та фермерських господарств. Традиційно учасниками виїзних семінарів-нарад стануть представники теруправління Держгірпромнагляду та ЕТЦ, федерації профспілок області, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в області, департаменту агропромислового розвитку, сектору охорони праці департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської облдержадміністрації.




До списку новинВпередНазад