Новини

До участі у заходах присвячених Всесвітньому дню охорони праці активно долучились і райони Черкащини. В Умані створено організаційний комітет та заплановано низку заходів, спрямованих на популяризацію питань промислової безпеки та охорони праці, а також привернення уваги громадськості до здорового способу життя.

Так, днями було проведено семінар-нараду по безпечному використанню газу в побуті, де були присутні представники РЕУ, ОСББ та житлових кооперативів; «круглого столу» з керівниками підприємств та спеціалістами з охорони праці, а також проводиться робота по озелененню виділених територій міста.

Вже стало гарною традицією проведення міні-турніру з волейболу, присвяченого Дню охорони праці, в якому взяли участь команди уманського підприємства електромереж, провідного підприємства «Уманьпиво», КСП «Кочубіївка» та збірна команда активістів здорового способу життя «Інтер», до складу якої увійшли представники окремих підприємств Умані.

Проведення таких заходів та висвітлення їх в засобах масової інформації безперечно буде мати вплив на працівників підприємств та в кінцевому результаті допоможе зменшити рівень травмування людей на виробництві.








До списку новинВпередНазад