Новини
Нагородження переможців та призерів всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» відбудеться 18 травня у Києві в центрі дитячої та юнацької творчості Солом'янського району Києва.

На урочистість запрошені переможці регіональних етапів Конкурсу, які зайняли перші місця у трьох вікових групах — від 6 до 10 років; від 11 до 14 років; автори робіт віком від 15 до 18 років.

Конкурс проведено за ініціативи Держгірпромнагляду України з метою привернути увагу суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці; формування активно-cвідомої позиції молоді щодо значення і місця здорових та безпечних умов праці у різних сферах діяльності, виховати високу культуру безпеки праці на виробництвах України у молоді, як майбутніх роботодавців та працівників.
Початок церемонії нагородження об 11 год.

Черкащину представлятиме у столиці наша маленька землячка — вихованка Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру Катерина Йосипенко з роботою «На будівництві».

Місце проведення: м. Київ, вул. Героїв Севастополя, 35, Центр дитячої та юнацької творчості Солом'янського району міста Києва.










До списку новинВпередНазад