Новини
Фахівці нагляду в агропромисловому комплексі взяли участь у роботі колегії Київського обласного управління лісового та мисливського господарства, на якій було підбито підсумки роботи у першому кварталі поточного року.

Зокрема, на колегії обговорено стан охорони праці у лісгоспах Київщини, проаналізовано результати проведених перевірок, причини та обставини виробничого травматизму, виконання заходів з покращення стану охорони праці на підприємствах лісового господарства.

Окрім того, присутніх поінформовано про головні порушення у лісовій галузі, серед них: недотримання технологічних процесів виконання робіт; порушення працівниками трудової дисципліни та інструкції з охорони праці; недостатній контроль посадових осіб за безпечним виконанням робіт тощо.

Зазначалося, що з початку року у Богуславському лісгоспі стався нещасний випадок з майстром лісу під час транспортування та складування лісопродукції.

З метою запобігання виробничого травматизму у лісовому та мисливському господарстві Київщини, члени колегії зобов'язали директорів лісгоспів та керівників служб охорони праці посилити контроль за виконанням посадових обов'язків керівниками робіт.

Прес-служба територіального управління



До списку новинВпередНазад