Новини

Студенти І курсу факультету екології та приладо-енергетичних систем Луцького національного технічного університету пройшли навчальну практику у територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Волинській області.


Першокурсники ознайомилися зі структурою та функціями теруправління, Волинського ЕТЦ та ФСНВ у Волинській області, загальними вимогами із забезпечення безпеки найманих працівників, впровадження та функціонування ринкового нагляду в Україні, проаналізували дієвість та виконання Закону України «Про охорону праці», стан умов та безпеки праці, виробничого травматизму та профзахворюваності на підприємствах області.
Проведення таких занять серед студентів спеціальності «Охорона праці» є уже доброю традицією протягом 4-х років. Інформацію, отриману під час навчальної практики, студенти зможуть використати в навчальній, практичній та науково-методичній роботі.

Довідка:
У 2015 році на базі Луцького національного технічного університету буде перший випуск студентів, які отримають дипломи бакалавра за спеціальністю «Охорона праці».




До списку новинВпередНазад