Новини

Установча нарада з питання створення «Єдиної інформаційно-аналітичної системи обліку устаткування підвищеної небезпеки на підприємствах хімічного комплексу України» відбулася на Дніпропетровщині за участі представників територіальних управлінь Держгірпромнагляду та ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці».
Учасники зібрання розглянули стан об'єктів хімічної промисловості (великої хімії) на підприємствах України, обговорили проблемні питання узагальнення та систематизації даних про об'єкти підвищеної небезпеки у хімічній та нафтохімічній промисловості.

Присутні отримали нагоду ознайомитися з досвідом роботи ТОВ СП «Товариство технічного нагляду ДІЕКС» в галузі експертизи підприємств хімічної промисловості. Досвідом розробки та впровадження інформаційно-аналітичних систем обліку з учасниками наради також поділилися представники Національного науково-дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці.

Створення «Єдиної інформаційно-аналітичної системи обліку устаткування підвищеної небезпеки на підприємствах хімічного комплексу України» і надалі перебуватиме у центрі уваги Держгірпромнагляду.
Інформаційний центр Держгірпромнагляду України



До списку новинВпередНазад