Новини
«Ефективне планування та ризико-орієнтовний підхід у роботі мають стати запорукою покращення наглядової діяльності державних інспекторів та знизити рівень виробничого травматизму», — наголосив під час наради у Черкасах заступник голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Степан Дунас. Відбулась нарада з керівництвом та державними інспекторами територіального управління Держгірпромнагляду у Черкаській області. Під час робочої зустрічі підбито підсумки роботи теруправління за 2012 рік та визначено пріоритетні напрямки роботи у поточному році.

Аналіз стану промислової безпеки на Черкащині за 2012 рік свідчить про збереження тенденції до зниження рівня загального виробничого травматизму За оперативними даними упродовж 2012 року на підприємствах Черкащини травмовано 117 працівників, у т.ч. 15 із смертельним наслідком (у 2011 році 133 особи, у т.ч. 17 із смертельним наслідком).

Серед основних завдань, що стоять перед територіальним управлінням у 2013 році — зниження рівня виробничого травматизму та поглиблення співпраці з обласною державною адміністрацією, соціальними партнерами та органами прокуратури.



До списку новинВпередНазад