Новини

Напередодні відзначення Всесвітнього дня охорони праці в Умані при міськвиконкомі створено організаційний комітет для його проведення, до складу якого увійшли фахівці Держгірпромнагляду, представники керівних органів місцевого самоврядування, профспілок, підприємств району.

Начальник інспекції територіального управління Держгірпромнагляду Юрій Гайдайчук довів до відома присутніх важливість для області та Уманського району зокрема відзначення цього дня шляхом привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб'єктів господарювання, громадських організацій до проблем охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам'яті осіб, що загинули на виробництві. Він навів ряд прикладів нещасних випадків, яких можна було б уникнути, якщо дотримуватися елементарних правил безпеки праці.

Також, було зазначено, що для запобігання виникненню аварій та нещасних випадків при виконанні весняно-польових робіт Головним управлінням агропромислового розвитку спільно з територіальним управлінням Держгірпромнагляду були проведені кущові наради в с. Білозір'я, м. Канів, м. Звенигородка, м. Умань.

Напередодні відзначення Дня охорони праці було намічено проведення заходів, які б пропагували здоровий спосіб життя. Зокрема, спортивні змагання, конкурс малюнків «Охорона праці очима дітей», посадка дерев. Всі повинні відчути важливість охорони праці як невід'ємної частини господарської діяльності всіх суб'єктів господарювання, незалежно від форм власності.

За підсумками роботи зібрання було вирішено затвердити програму заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці та залучити трудові колективи міста та району до його виконання.



До списку новинВпередНазад