Новини

На виконання листа Держгірпромнагляду на початку квітня 2013 року фахівцями територіального управління Держгірпромнагляду у Черкаській області було перевірено одне з найбільших теплопостачальних підприємств регіону — ВП «Черкаська ТЕЦ» ПАТ «Хімволокно».

В ході перевірки роботи підприємства виявлено ряд порушень нормативно-правових актів з питань охорони праці. Зокрема, не проведено навчання і перевірку знань у встановлений термін особі, відповідальній за безпечну експлуатацію газового господарства; допущено до застосування електрообладнання, що не відповідає вимогам ПУЕ — світильники, розетки 12В та 24 В; у котлотурбінному цеху експлуатується 14 трубопроводів пари і гарячої води, яким спеціалізованою організацією не проведено технічний огляд (зовнішній огляд) у встановлені терміни; допущено зберігання кисневих балонів у місцях непризначених для цього, допущено виконання ремонтних робіт на живильниках пилоподачі котла без оформлення наряд-допуску тощо.

За результатами перевірки до адміністративної відповідальності притягнуто чотирьох посадових осіб. Керівництво підприємства попереджено про підготовку до зупинки котлотурбінного цеху у разі не проведення технічного огляду 14 паропроводів.





До списку новинВпередНазад