Новини
До проведення заходів Тижня охорони праці в області з нагоди Всесвітнього дня охорони праці активно долучилися підприємства та навчальні заклади м. Умань.

Для студентів Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини (далі — УЧПУ) та Уманського національного університету садівництва (далі — УНУС) проведено лекції щодо профілактики профзахворювань та проблем охорони праці в області.

У вище зазначених університетах проведено брейн-ринг, де команди показали високий рівень знань з питань охорони праці. У змаганнях брали участь 2 команди факультету менеджменту УНУС «Королеви охорони праці» та «Легіон», а також команди технолого-педагогічного, фізико-математичного та природничого факультетів УДПУ.
Органи місцевого самоврядування теж не залишились осторонь подій. 24 квітня в Уманському міськвиконкомі проведено науково-практичну конференцію у форматі круглого столу, де взяли участь представники міського самоврядування, Держгірпромнагляду, Держсанепідслужби, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві. Також в рамках заходу було проведено нагородження переможців районного туру конкурсу «Охорона праці очима дітей».
Здоровий працівник — це пріоритет кожного підприємства, яке дбає про власний імідж. І це не лише той працівник, що працює в безпечних та нешкідливих умовах, а й той, що веде активний спосіб життя. З метою популяризації останнього, в Умані було проведено волейбольний турнір серед команд, створених на підприємствах регіону. Переможцями стали волейболісти ТОВ «Уманьпиво» (м. Умань), друге і третє місця посіли відповідно збірні команди агрофірми «Базис» (с. Кочубіївка) та територіального управління Держгірпромнагляду у Черкаській області.



До списку новинВпередНазад