Новини

За результатами перевірок дотримання вимог безпеки під час виконання робіт у відстійниках, колодязях тощо, суб'єктами господарювання у харчовій, переробній промисловості, сільському господарстві притягнуто до адміністративної відповідальності 7 посадових осіб, з них 1 керівник, у 8 випадках призупинено виконання робіт та використання обладнання.

Фахівцями територіального управління Держгірпромнагляду у Черкаській області перевірено 8 підприємств Уманського, Жашківського та Тальнівського районів.

Під час обстежень виявлено ряд характерних порушень вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці. Зокрема, по цехах не складено переліки газонебезпечних робіт; не розроблено організаційні заходи та технологічні процеси їх проведення; не всюди видаються наряди-допуски до проведення газонебезпечних робіт. Працівники не забезпечені спецодягом, спецвзуттям та засобами індивідуального захисту згідно встановлених норм.

Дотримання вимог безпеки під час виконання робіт у відстійниках, колодязях, колекторах та замкнутих просторах знаходиться на постійному контролі у державних інспекторів територіального управління.





До списку новинВпередНазад