Новини

Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України проведено засідання журі під головуванням Першого заступника Голови Держгірпромнагляду з визначення серед студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів у 2013р переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий слоган з охорони праці».
У засіданні взяли участь представники центрального апарату Держгірпромнагляду та фахівці з охорони праці міністерств та відомств.
Результатом незалежного оцінювання та таємного голосування журі визначено імена переможців.
Перемогу в конкурсі здобули слогани: «Каска, одяг, спецвзуття збережуть тобі життя!», автором якого є Манейло Людмила, студентка Дніпродзержинського енергетичного технікуму та слоган «Хто про безпеку праці дбає, на виробництві травм не має» Запотоцького Ярослава, студента Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І.Франка.
Друге місце
посіли Козачук Юрій, студент ДПТНЗ «Красилівський професійний ліцей» зі слоганом «Життя цінуй — безпечно працюй!» та Горовенко Ярослав, студент Черкаського політехнічного технікуму, зі слоганом «Охорону праці знай, про життя й безпеку дбай!»
Третє місце журі присудило Білик Наталії, студентці Бучацького коледжу Подільського аграрного технічного університету, слоган якої «Щоб калиновим цвітом Україна розцвітала, потрібно, щоб людина про безпеку праці знала» та Меркулову Денису, студенту ДПТНЗ «Чернігівський центр професійно-технічної освіти» за слоган «По-перше, безпека, по-друге, увага! Не забувай під час праці, це — не розвага!»
Приз журі отримав слоган «У годину дощову, у годину спеки парасолькою над працею техніка безпеки», автором якого є Рибалко Ольга, студентка Рубіжанського професійного хіміко-технологічного ліцею.
Переможців конкурсу буде нагороджено під час проведення конференції «Молодь за безпечну працю».


Інформаційний центр Держгірпромнагляду України





До списку новинВпередНазад