Новини

Начальник державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці в агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері, на транспорті та зв'язку територіального управління Держгірпромнагляду у Тернопільській області Петро Гичка 13 лютого 2014 року провів семінар- нараду з інженерами та спеціалістами з охорони праці сільськогосподарських підприємств Тернопільського району.

Проаналізовано стан охорони праці та виробничого травматизму в районі, розглянуто питання про хід підготовки техніки сільськогосподарськими підприємствами району до проведення весняно-польових робіт.

Особливо наголошено на тому, що Нові правила охорони праці в сільськогосподарському виробництві вимагають неухильного дотримання вимог охорони праці та промислової безпеки в агропромисловому комплексі. Зокрема, заборони експлуатації тракторів, не обладнаних електростартерним запуском двигуна; перевірки машино-тракторного парку на наявність та надійність на агрегатах, де привід робочих органів здійснюється за допомогою карданних, пасових та ланцюгових передач; відповідних огороджень та кожухів; проведення інструктажів, медичних оглядів працівників, забезпечення засобами індивідуального та колективного захисту, особливо під час роботи з мінеральними добривами і отрутохімікатами.

У роботі наради взяв участь і виступив начальник відділу організації профілактики нещасних випадків на виробництві та профзахворювань управління виконавчої дирекції Фонду соціального соціального страхування в Тернопільській області Олександр Чернов.

28 січня поточного року начальник державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці в агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері, на транспорті та зв'язку територіального управління Держгірпромнагляду у Тернопільській області Петро Гичка на базі ТзОВ «Бучачагрохлібпром» провів аналогічний семінар-нараду.




До списку новинВпередНазад