Новини
Фахівцями нагляду в агропромисловому комплексі перевірено сільгосп підприємство ТОВ «Волошкове поле» щодо стану охорони праці та безпечного ведення робі в цеху механізації.

Під час перевірки виявлено 12 порушень нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: на підприємстві відсутній дозвіл на виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки (на електрогазозварювальні роботи, вантажопідіймальні машини); використовується газобалонна установка, у якої кисневий та пропановий редуктори мають несправні манометри, та які не пройшли повірку; під час зварювальних робіт використовується саморобний електродотримач; в ремонтній майстерні використовується кран-балка, якій не проведено технічний огляд та опосвідчення тощо.

Також під час обстеження виявлено невиконання головним інженером Олександром Бастуном в повному обсязі вимог попереднього припису, який видано у квітні 2013 року.

За допущені порушення на головного інженера накладено штраф на суму 510 грн.

З метою запобігання виробничого травматизму у ТОВ «Волошкове поле», територіальним управлінням матеріали перевірки надіслано до адміністративного суду м. Києва щодо вжиття заходів реагування.

Прес-служба територіального управління



До списку новинВпередНазад