Новини

За участю посадових осіб територіального управління Держгірпромнагляду у Черкаській області, представників міських та райдержадміністрацій відбулось засідання ради облдержадміністрації з безпечної життєдіяльності населення.

На засіданні розглянуто стан виробничого травматизму, профзахворювань, виконання у першому півріччі 2014 року «Комплексних заходів з профілактики та зниження рівня травматизму під час використання газу в побуті у Черкаській області на 2013 — 2015 роки».

За підсумками наглядової діяльності у першому півріччі 2014 року зберігається тенденція зниження рівня виробничого травматизму на 46% (з 50 випадків до 27), у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року, та на 60% зменшення кількості смертельно травмованих (з 7 до 3 осіб).

На засіданні райдержадміністраціям та органам місцевого самоврядування вказано на недостатню роботу щодо здійснення контролю за станом димових та вентиляційних каналів, вводів інженерних комунікацій в багатоповерхових будинках.

Увагу присутніх акцентовано на забезпеченні утримання в належному стані димових та вентиляційних каналів, безаварійної експлуатації систем газопостачання багатоквартирних будинків, які раніше знаходились на балансі підприємств, а зараз передані до комунальної власності.

Також зазначено про важливість проведення уроків у навчальних закладах та висвітлення у засобах масової інформації питань безпечної життєдіяльності населення.




До списку новинВпередНазад