Новини

Теруправлінням Держгірпромнагляду у Одеській області на базі підприємства «Котовські електричні мережі» ВАТ «Одесаобленерго» проведено практичний семінар на тему: «Безпечна експлуатація стрілових самохідних кранів».

У семінарі взяли участь представники підприємств, що експлуатують стрілові самохідні крани десяти північних районів Одеської області.

Увагу присутніх звернуто на необхідність отримання власниками кранів дозволів на експлуатацію обладнання та виконання робіт підвищеної небезпеки та суворого дотримання вимог інструкцій і правил експлуатації стрілових кранів.

Представники теруправління зазначили, що дозволи отримали майже всі підприємства, що експлуатують стрілові самохідні крани та рекомендували учасникам семінару дотримуватися правил безпечної організації робіт та порядку направлення стрілових самохідних кранів на дільниці для виконання робіт.

З цією метою присутніх ознайомили із організацією виконання робіт стріловими самохідними кранами на прикладі Котовських електричних мереж.




До списку новинВпередНазад