Новини

Теруправлінням Держгірпромнагляду у Львівській області створено комісію зі спеціального розслідування причин та обставин нещасного випадку зі смертельним наслідком, який стався з працівником ТЗОВ «Енергія-Теплосервіс» у с. Свидниця Яворівського району.

Під час виконання робіт з відкачування каналізаційних стоків 1 вересня цього року слюсар-ремонтник ТЗОВ «Енергія-Теплосервіс» спустився у каналізаційний колектор без засобів захисту та знепритомнів.
Допомогу потерпілому намагався надати місцевий мешканець, який також знепритомнів у колодязі. Чоловіків витягнули на поверхню, однак працівника ТЗОВ «Енергія-Теплосервіс без ознак життя. Іншого потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення Яворівської ЦРЛ.

З метою запобігання аналогічним нещасним випадкам Держгірпромнагляд нагадує:
до робіт у замкнених та обмежених просторах допускаються працівники, які пройшли навчання, перевірку знань з безпечного ведення робіт та медичний огляд, які не мають протипоказань до виконання даного виду робіт; забезпечені спецодягом, спецвзуттям, засобами індивідуального захисту, контрольно-вимірювальними приладами та сигналізаторами шкідливих та небезпечних факторів навколишнього середовища; виконувати роботи у замкнених (обмежених) просторах повинна бригада не менше ніж з трьох працівників.




До списку новинВпередНазад