Новини

На сьогодні в Україні нараховується понад 125 тисяч ліфтів. Майже половина з них використовуються вже більш, ніж 25 років. Отож питання стану ліфтового господарства, а головне — безпечної експлуатації та проведення експертно-технічного обстеження і модернізації ліфтів стоїть особливо гостро.

Саме з метою вирішення найбільш актуальних проблем під час приймання після монтажу, експлуатації, діагностики, а також проведення технічних оглядів та експертних обстежень ліфтів державне підприємство «Головний навчально-методичний центр Держгірпромнагляду України» (ДП «ГНМЦ») організовує 23-25 квітня ц.р. семінар на тему: «Впровадження сучасної методики під час проведення технічного огляду та експертного обстеження ліфтів». Цільова аудиторія — фахівці підприємств та експертних організацій.

Зазначений захід спрямовано на поліпшення якості технічних оглядів та експертних обстежень обладнання підвищеної небезпеки та забезпечення єдиного, якісного підходу до оформлення експертних висновків. Під час семінару розглядатимуться також актуальні питання щодо безпечної експлуатації та обслуговування ліфтів.

За більш детальною інформацією щодо участі у семінарі, подання заявок слід звертатися до ДП «ГНМЦ» за телефоном (044) 453-97-37.




До списку новинВпередНазад