Новини

Основними питаннями, що розглядались, було: підведення підсумків виконання заходів та усунення недоліків, виявлених під час проведення Дня охорони праці у липні поточного року; перевірка наявності та стану захисних засобів; дотримання підрозділами підприємства вимог нормативних документів щодо безпечної експлуатації електрокотлів; якість проведення оперативного контролю керівництвом підрозділів тощо.

Важливою частиною Дня стало практичне заняття з застосування переносного заземлюючого накиду. Це тренування проводилось на спеціальних полігонах, якими обладнані окремі підрозділи ПАТ «Чернігівобленерго». Також відбулось практичне заняття на учбовій трансформаторній підстанції, під час якого персоналом було відпрацьовано застосування первинних засобів пожежегасіння.

Як зазначив начальник теруправління, увага, яка приділяється питанням охорони праці та промислової безпеки у ПАТ «Чернігівобленерго», є засобом профілактики виробничого травматизму, а також невід'ємною складовою забезпечення надійного та безперебійного енергопостачання споживачам області. І головне, що така робота проводиться підприємством систематично та на постійній основі.




До списку новинВпередНазад