Новини

Завершила роботу комісія спеціального розслідування нещасного випадку із тяжким наслідком, що стався з Юрієм Б., 1984 р.н., водієм приватного підприємця із с. Нижнє Селище Хустського району.

Біда підстерегла чоловіка близько 18-ої години 9 липня ц.р. на автодорозі Київ-Чоп, неподалік с. Зубра Пустомитівського району Львівської області. За інформацією голови комісії, головного державного інспектора з охорони праці територіального управління Держгірпромнагляду України в Закарпатській області Руслана ЦИМБАЛОША, автопоїзд під керуванням хустянина, повертаючись з вантажем зерна з Кіровоградської області, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Коли постраждалого доставили у медичний заклад, лікарі діагностували відкриту черепно-мозкову травму, травматичне відчленування обох нижніх кінцівок, численні закриті травми внутрішніх органів. На сьогодні Юрій Б. продовжує лікування в обласній клінічній лікарні…

На основі зібраних матеріалів члени комісії дійшли висновку, що нещасний випадок із водієм стався під час виконання ним трудових обов'язків і вважається пов'язаним з виробництвом. Розроблено також заходи, виконання яких сприятиме попередженню виникнення аналогічних нещасть у майбутньому.




До списку новинВпередНазад