Новини

У Волинській облдержадміністрації на засіданні тристоронньої соціально-економічної ради обговорено стан охорони праці та промислової безпеки на підприємствах області.

У засіданні взяли участь голова облдержадміністрації, начальник теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області голова Федерації профспілок області, представники обласного об'єднання організацій роботодавців, керівники управлінь.

Зазначалося, що у І півріччі 2014 року на підприємствах області, окрім вугільної галузі, травмовано 54 особи, що на 17% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Аналіз причин виробничого травматизму вказує, що більшість нещасних випадків сталися через організаційні причини, що свідчить про недостатню роботу служб охорони праці підприємств.

З метою запобігання виробничому травматизму наголошено на забезпеченні відомчого контролю за виконанням вимог нормативно-правових актів з охорони праці та вжиття профілактичних заходів на підприємствах.

За результатами засідання ради ухвалено рішення щодо організації належного контролю міськими державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування за створенням роботодавцями безпечних та здорових умов праці на робочих місцях.




До списку новинВпередНазад