Новини

Як відомо, з 11 серпня ц.р. у територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Закарпатській області започатковано діяльність щоденної телефонної лінії. За номером 2-08-03 у робочі дні тижня, із восьмої до 17-ої години, представники установ, організацій, підприємств, інші зацікавлені особи можуть отримати консультації, рекомендації, поради з питань охорони праці та промислової безпеки від провідних фахівців територіального управління.

Можливістю безпосередньо поспілкуватися зі спеціалістами теруправління за допомогою телефону вже скористалися деякі жителі нашого краю. Так, ужгородця Ігоря Ч. цікавило питання дотримання необхідних правил безпеки під час реконструкції автозаправки. Вичерпну відповідь співрозмовникові надав начальник територіального управління Михайло Саварин. Мешканцю Хуста Михайлу В. та Юрію К. із В.Березного знадобилася інформація щодо прийому громадян на державну службу, наявність вакансій у теруправлінні. З людьми ґрунтовно поспілкувався начальник відділу юридичного забезпечення, персоналу та зв'язків з громадськістю Руслан Фалес. Ряд закарпатців змогли вирішити наболілі питання під час телефонної лінії з начальником відділу організації державного нагляду, управління охороною праці, розслідування та обліку травматизму Володимиром Яцківом. Зокрема, Василь К. із Рахівського району отримав консультацію з приводу порядку отримання дозволу на виконання лісосічних робіт і трелювання лісу, а мукачівець Іван С. дізнався про пакет необхідних документів для реєстрації автокрану.

Були й інші дзвінки, жоден з яких не залишився без уваги фахівців територіального управління. Щоденна телефонна лінія продовжує свою роботу.




До списку новинВпередНазад