Новини
У липні 2013 р керівництвом теруправління Держгірпромнагляду в Одеській області було видано наказ про реалізацію превентивних заходів у комплексному управлінні охороною праці, відповідно до якого державні інспектори беруть активну участь в організації та проведенні семінарів, засідань «круглих столів», готують виступи у засобах масової інформації.
Товариство з обмеженою відповідальністю «Гранд декор стоун» проводить повний спектр послуг, пов'язаний з використанням натурального каменю для виконання з нього виробів: консультації, знімання замірів, транспортування, перевантаження, монтаж та ін… У виробничім цеху використовується 5 верстатів з CNC-системою керування, гідроабразивний верстат, універсальний центр обробки каменю та ін..
Наявність такого обладнання високої складності й точності дає можливість називати підприємство одним великим об'єктом підвищеної небезпеки. Більшість операцій, які виконуються на його верстатах, можуть нести чималий ризик для персоналу. Та підприємство може стати абсолютно безпечним, якщо всі, починаючи від керівництва, додержуються необхідних вимог законодавства про охорону праці. Нещодавно у В. Васильєва виникла потреба в розробці технологічної карти безпечного проведення робіт стріловими кранами. Справа в тому, що підприємство постійно використовує стрілові крани для перевантаження каменю, і питання безпечної праці під час цих операцій — нагальна проблема.
Спеціалісти теруправління уважно поставились до цього питання та завжди готові допомогти представникам підприємства у будь-яких питаннях з безпечної праці. Крім того, керівництво ТОВ «Гранд декор стоун» розуміє важливість питань охорони праці. Тому на піднаглядному підприємстві є всі умови для роботи без травм та аварій.
Консультації, допомога в розробці нормативно-правових документів на основі типових для представників підприємств з питань охорони праці — теж важлива форма роботи фахівців теруправління. Постійно звертається за консультацією та допомогою державних інспекторів інженер з охорони праці ТОВ «Гранд декор стоун» В. Васильєв, незважаючи на те, що піднаглядне підприємство працює без травм та аварій.




До списку новинВпередНазад