Новини
У територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Чернівецькій області створено комісію з технічного розслідування нещасного випадку, пов'язаного з використанням газу у побуті, що трапився цими вихідними на вулиці Александрі у Садгірському районі обласного центру.
У повідомленні про трагедію, в якій загинуло двоє літніх людей — жінка 1929 року народження та чоловік 1926 року народження, — серед імовірних причин вказувалося й отруєння чадним газом.
Дане повідомлення на аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Чернівцігаз» надійшло від диспетчера управління Міністерство з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області.
На час приїзду фахівців аварійно-диспетчерської служби, тіла покійних було знайдено у кімнаті житлового будинку, яке обігрівалося газифікованою пічкою.
Фахівці з'ясували, що опалювальний пристрій був обладнаний автоматикою безпеки. Тяга в димоході на той час функціонувала нормально. Інші опалювальні пристрої в будинку не працювали.
Останній повторний інструктаж з безпечного користування побутовими газовими приладами стареньким було проведено у перших числах березня 2014 року, про що свідчить відповідний запис.
Наразі комісія з технічного розслідування нещасного випадку, пов'язаного з використанням газу у побуті територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, розпочала роботу.

Вона й має встановити остаточні причини трагедії.




До списку новинВпередНазад