Новини

В умовах обмеження здійснення державного нагляду за дотримання нормативно-правових актів з охорони праці територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Вінницькій області особлива увага приділяється підготовці та навчанню керівників підприємств з питань охорони праці.

В умовах сьогодення створення безпечних умов праці на підприємстві покладено на роботодавця. Сьогодні від керівників підприємств залежить безпека виробництва та працівників. А високий рівень знань та підготовки є запорукою створення безпечних умов праці, а заходи, які проваджуються на підприємствах сприяють профілактиці виробничого травматизму.

Впродовж минулого тижня працівники теруправління прийняли участь в роботі комісії проведенню навчань та перевірці знань з питань охорони праці в навчальних центрах ТОВ НЦ «МІОН», Вінницький ЕТЦ, НВК «Гайзель». Навчання пройшли біля ста керівників підприємств та підрозділів різних підприємств області.

Враховуючи важливість проведення навчань з питань охорони праці участь у комісія беруть безпосередньо заступник начальника теруправляння та начальники інспекцій.

Прес-служба територіальногоуправління




До списку новинВпередНазад