Новини

Колектив підприємства, в якому трудиться 21 працівник, одностайно прийняв рішення про надання благодійної фінансової допомоги Українським Збройним Силам.

«Ми перерахували на допомогу армії сто тисяч гривень, — зазначає начальник підприємства «Чернівецький експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України» Микола Воронка. — 60 тисяч із цієї суми колектив вирішив офірувати на придбання амуніції для військових Чернівецького прикордонного загону. Інший внесок у сумі сорок тисяч гривень перерахували на єдиний казначейський рахунок Міністерства оборони України. Чому ми це зробили, і чому це роблять інші, думаю, зрозуміло. Керуємося винятково холодним розумом і прагматичним розрахунком. На що могли спрямувати кошти у сумі сто тисяч гривень? Підприємство накопичувало та планувало витрачати на матеріально-технічне переоснащення. Могли, наприклад, оновити автомобільну техніку, придбати необхідне для роботи наших фахівців спеціальне обладнання, комп'ютери. Але, вважаємо, що ці насущні проблеми ще встигнемо вирішити. Зараз для усіх нас завдання №1 забезпечити спокій у власній державі. Хай кожен робить це на своєму місті і в силу своїх можливостей».
Гроші від колективу Чернівецького експертно-технічного центру, були перераховані на рахунки минулого тижня.
Відомо, що суму до 60 тисяч вже почали освоювати. На неї планується придбати професійно — тактичне спорядження для військових Чернівецького прикордонного загону.
Очікується, перша партія спорядження надійде до чернівецьких прикордонників вже через неповні два тижні.



До списку новинВпередНазад