Новини

Щиро вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України!

Ця визначна дата навіки увійшла в історію нашоїдержави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Сьогодні наше завдання, завдання усіх громадян України — зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум наших зусиль і снаги, аби наблизити пору розквіту України.

Вірю, що ми подолаємо історичні виклики, які постали сьогодні перед українським народом, та відстоїмо цілісність суверенної Української держави.

Від усієї душі зичу вам та вашим рідним міцного здоров'я, щастя, добра і злагоди, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання української держави, добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу країну, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Заступника начальника територіального управління

Держгірпромнагляду у Вінницькій області

Володимир Боковець




До списку новинВпередНазад