Новини

Відповідно до планів роботи Держгірпромнагляду України та територіального управління Дергірпромнагляду у Вінницькій області впродовж січня 2014 року буде перевірено дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки на 98 підприємствах.

На 21 із цих підприємств, які надають транспортні послуги, медичну допомогу та лікарняних закладах, буде проведено всебічні перевірки.

Особлива увага приділятиметься промисловій безпеці та безпечному веденню робіт на автотранспорті. Оскільки у 2013 році у порівнянні з 2012 роком зріс рівень виробничого травматизму на автотранспорті: 7 випадків, серед яких два зі смертельним наслідком, проти 2 випадків.

Продовжуються перевірки будівельних майданчики та організації, що здійснюють будівельні роботи. Також перевірятимуться спеціалізовані підприємства, які обслуговують та експлуатують газові мережі та споруди на них. Під перевірки підпадають: ПАТ Вінницягаз Оратівська дільниця Іллінецького МУГГ смт. Оратів, ПАТ Вінницягаз Липовецька дільниця Іллінецького МУГГ м. Липовець, ТОВ Теплогазмонтаж м. Вінниця, НАК Нафтогаз України, ПАТ УКРТРАНСГАЗ, ДП «УКРАВТОГАЗ», Регіональне виробниче управління «Київавтогаз», ПАТ ВінницягазТульчинська дільниця Немирівського МУГГ м. Тульчин, ТОВ Немирівгазсервіс м. Немирів.

Превірятиметься стан охорони праці і на підприємствах агропромислового комплексу та підприємства переробної галузі з метою профілактики виробничого травматизму під час виконання сезонних робіт.

Більш детальну інформацію по перевірках підприємств у січні можна дізнатись на сайті теруправління http://vintu.org.ua/ у розділі: Графіки обстежень.

Прес-служба теруправління Держгірпромнагляду

у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад