Новини

У територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Миколаївській області відбулася нарада за участі першого заступника Голови Держгірпромнагляду України Віктора Шайтана, на якій підбито підсумки комплексної перевірки роботи теруправління.

У нараді взяли участь фахівці центрального апарату, які акцентували увагу на недоліках у роботі теруправління, пов'язаних з різними напрямами діяльності. Критичні зауваження пролунали, головним чином, на адресу працівників відділу організації державного нагляду, управління охороною праці та розслідування нещасних випадків, керівництва та інспекторів державної інспекції нагляду в промисловості та за об'єктами підвищеної небезпеки. Разом з тим було надано корисні рекомендації, які поліпшать стан справ роботи усіх інспекцій в усіх напрямах, зокрема, у наглядовій діяльності. Особливий акцент зроблено на якість оформлення документів, як за результатами перевірок та розслідувань нещасних випадків, так і внутрішнього характеру.

На завершення Віктор Шайтан наголосив, що у цей непростий для усієї країни час головним завданням фахівців Держгірпромнагляду є чітке та професійне виконання своїх службових обов'язків. Роботу теруправління він визнав задовільною, але зауважив, що колективу слід докласти максимум зусиль для усунення недоліків.




До списку новинВпередНазад