Новини

Роботу адміністрації ПАТ «ХайдельбергЦемент Україна» (Криворізький завод) по створенню безпечних умов праці визнано недостатньою та такою, що потребує вдосконалення.

Таку оцінку поставлено по завершенню планової всебічної перевірки підприємства.

Перевіркою було охоплено 127 виробничих об'єктів у тому числі, що мають машини, механізми та устаткування підвищеної небезпеки. Інспекторами видано в установленому порядку 22 приписи, обов'язкові для виконання, щодо усунення порушень законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, до адміністративної відповідальності притягнуто 22 посадові особи. У 34 випадках запропоновано керівникам структурних підрозділів припинити виконання робіт та експлуатацію машин і механізмів до усунення виявлених порушень, які могли б призвести до травмування чи створити загрозу життю та здоров'ю працівників.

Виявлені інспекторами порушення здебільшого стосувались експлуатації енергетичного обладнання, технологічних транспортних засобів, залізничних переїздів та колій, ведення гірничих робіт.

На підставі виявлених порушень до адміністративного суду направлено чотири матеріали щодо заборони експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Перед керівництвом ПАТ «ХайдельбергЦемент Україна» Криворізький завод поставлено завдання вжити невідкладних заходів по усуненню порушень вимог нормативних актів з охорони праці та надати до Криворізького гірничопромислового територіального управління інформацію про виконання вимог акту всебічної перевірки.




До списку новинВпередНазад