Новини

Комісія територіального управління Держгірпромнаглляду у Вінницькій області завершила всебічну перевірку ПС «Соколівський цукор» ТОВ «Подільські цукроварні» села Соколівка Крижопільського району.

Перевірка показала, що на Соколівському цукровому заводі в повному обсязі проводиться підготовка до нового сезону цукроваріння: підприємство отримало дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів та устатковання підвищеної небезпеки; проводяться навчання працівників; ремонтується техніка та обладнання. Складені графіки технічного обслуговування і ремонту споруд систем газопостачання на 2014 рік. На підприємстві впроваджується система управління охороною праці. Проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота. Чи не єдина проблема, яка може перешкодити роботі цукрозаводу — це перехід на мазут, оскільки Соколівський цуровий завод може працювати лише на газу. Для переведення на мазут чи тверде паливо потрібні кошти.

Слід зазначити, що із 9 підприємств цукрової галузі, які готуються до роботи в новому сезоні, 6 працюватимуть на газу, а 3 — на вугіллі.

По завершенню перевірки ПС «Соколівський цукор» ТОВ «Подільські цукроварні» на підприємстві було проведено нараду, під час якої обговорюватимуться проблемні питання цукрозаводу та шлях їх вирішення.

Прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду

у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад