Новини

Впродовж минулого тижня інспектори теруправління провели інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо профілактики виробничого травматизму на 10 підприємствах області.

Вимоги нормативно-правових актів х охорони праці щодо недопущення нещасних випадків на виробництві були доведені працівникам Уладово — Люлинецької дослідно-селекційної станції інституту біоенергетичних культур та цукрових буряків НААНУ с. Уладівське Калинівського району, ПП «Серебрійське» с. Серебрія Могилів-Подільського району, ТОВ «Чернівецька автоколона» смт. Чернвіці, ПП «Автотранском» м. Вінниця.

Після планової перевірки було проведено семінар — наради і в колективі СП «Соколівський цукор» ТОВ «Подільські цукроварні» с. Соколівка Крижопільського району. За результатами всебічної перевірки було проведено семінар-нараду і в Тульчинській філії «Терра Фуд».

Питання з охорони праці та промислової безпеки під час жнив та при зберіганні та переробці зерна обговорювались і у ФГ «Новосулківське» с. Війтівка та ПП «Промтехагросервіс» с. Кошаринці Бершадського району, у ТОВ «Цехаве корм ЛТД» та ДП «Тегра Україна ЛТД» Гайсинська філія.

Прес-служба територіальногоуправління

Держгірпромнагляду у Вінницькійобласті




До списку новинВпередНазад