Новини

З урахуванням отриманої інформації, а також за підсумком обговорення виступів та пропозицій членів колегії, роботу з охорони праці означених підприємств визнано недостатньою.

Керівників підприємств зобов'язано в стислі терміни привести стан охорони праці у відповідність до вимог нормативно-правових документів, в тому числі: розробити та надати до теруправління план заходів щодо виконання вимог приписів; підвищити ефективність систем управління охороною праці; забезпечити надійне та безпечне утримання та експлуатацію електрогосподарства, посудин, що працюють під тиском, вантажопідйомних механізмів тощо.

Також звернуто увагу керівника ТОВ «Домен-буд» на необхідність і підвищення контролю за дотриманням вимог нормативних актів, проектів виконання робіт та технологічних карт під час експлуатації вантажопідіймальних механізмів. Чернігівське ЛВУМГ філії УМГ «Київтрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» зобов'язано забезпечити проведення якісних капітальних та поточних ремонтів систем газопостачання та споруд на них, безпечну експлуатацію і утримання газового обладнання згідно діючих норм.

Хід виконання рішень Колегії знаходиться на контролі теруправління.




До списку новинВпередНазад