Новини

Завдання огляду-конкурсу — відпрацювання дій аварійної служби в трьох невідкладних ситуаціях: виявлення та усунення витоку газу на засувці у газовому колодязі, на фланцевому з'єднанні житлового будинку та на підземному газопроводі низького тиску. Вирішальне значення має час ліквідації аварії, як у реальності, так і на тренуванні. Тому команда, яка не впорається із завданням за 40 хвилин, буде знята з конкурсу.

Конкурсна комісія, також, оцінює теоретичні знання учасників, відповідність їх дій вимогам регламентів та нормативних документів, правильність застосування бригадами рятувальних засобів, оснащення та технічний стан автомобілів.

Представник теруправління привітав учасників змагань, побажав їм успіхів та наголосив на важливості цього превентивного заходу: адже, він відбувається напередодні початку опалювального сезону. А саме тоді зростає споживання газу та збільшується кількість аварійних викликів.

Довідка

Аварійно-диспетчерська служба — підрозділ екстреного цілодобового реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з витоком газу на системах газопостачання. АДС створені у кожному з 26-ти районних підрозділів ПАТ «Чернігівгаз» та складаються з трьох фахівців: майстра, слюсаря і слюсаря-водія.




До списку новинВпередНазад