Новини

Відповідно до планів роботи Держгірпромнагляду України та територіального управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області впродовж лютого 2014 року буде перевірено дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки на 119 підприємствах.

Особлива увага приділятиметься безпечній експлуатації об'єктів, машин та механізмів підвищеної небезпеки та виконання робіт підвищеної небезпеки, виконанню робіт в умовах зниження температури та попередженню аварій та нещасних випадків при використанні газу в побуті.

Під перевірки підпадають систем газопостачання та газові господарства підприємств: СВК Нива с. Гранів Гайсинського району, ТОВ Валром-Україна смт. Сутиски та СТОВ Поділля с. Строїнці Тиврівського району, ТОВ «Хмільникський елеватор», м. Хмільник.

Перевірятиметься безпечна експлуатація кисневих станцій та систем газопостачання у Жмеринській ЦРЛ, Жмеринській станції швидкої медичної допомоги, Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні та Вінницькій обласній психоневрологічній лікарні ім. академіка О. І. Ющенка, Калинівській центральній районній лікарні, Теплицькій лікарні планового лікування, Бершадській окружній лікарні інтенсивної лікування, Оратівській ЦРЛ.

Тривають перевірки будівельних майданчиків та організації, що здійснюють будівельні роботи: ТОВ «ОЛБ-Буд» та ТОВ «Фавор і Ко» м. Вінниця, ТОВ «Універсалбуд» Хмельницька область, м. Нетішин на будівництві в м. Ладижин.

Превірятиметься стан охорони праці у гірничодобувній галузі: Відкрите акціонерне товариство «Гніванський кар'єр» Тиврівський район, Сільськогосподарський виробничий кооператив пайовиків Піщанський, Приватне акціонерне товариство Турбівський каоліновий завод, Крижопільський КООП «Гірник» шахта пиляного вапняку.

Продовжуються перевірки і підприємств агропромислового комплексу та підприємств переробної галузі з метою профілактики виробничого травматизму під час виконання робіт.

Більш детальну інформацію по перевірках підприємств у лютому можна дізнатись на сайті теруправління http://vintu.org.ua/ у розділі: Графіки обстежень.

Прес-служба теруправління Держгірпромнагляду

у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад