Новини
Сьогодні, 28 липня, відбулось засідання колегії теруправління Держгірпромнагляду у Донецькій області за підсумками роботи у першому півріччы. Тема колегії: «Підсумки роботи територіального управління Держгірпромнагляду у Донецькій області за І півріччя 2014 року і завдання щодо подальшого вдосконалення наглядової діяльності у сфері промислової безпеки та охорони праці». Серед учасників: фахівці теруправління Держгірпромнагляду, фахівці ГП «Донецький експертно-технічний центр» та керівники підприємств.
За 6 місяців поточного року на піднаглядних підприємствах регіону було травмовано 1258 осіб, що на 195 менше, ніж за аналогічний період минулого року. Кількість нещасних випадків зі смертельним наслідком склала 63, що на 6 випадків менше, ніж за той же період минулого року.
Кількість смертельно травмованих працівників у І півріччі зменшилась на підприємствах житлово-комунального господарства, автомобільного та залізничного транспорту, соціально-культурної сфери та торгівлі, у енергетичній галузі, у котлонагляді, а також у машинобудуванні.
Також на колегії звітували начальники державних інспекцій, на піднаглядних підприємствах яких, допущено зростання виробничого травматизму та керівники підприємств щодо стану охорони праці, зокрема, ПАТ «Концерн Стирол» та ОП «Шахта ім. Скочинського» ДП «ДВЕК». Представники підприємств доповіли про заходи, спрямовані на запобігання випадків травмування працівників і покращення стану охорони праці та промислової безпеки.



До списку новинВпередНазад