Новини

Комісія територіального управління Держгірпромнаглляду у Вінницькій областізавершила всебічну перевірку ТОВ ПК «Проділля» ВП «Гайсинський цукровий завод», під час якої було виявлено низку порушень з охорони праці та промислової безпеки.

А саме: Не складені графіки технічного обслуговування і ремонту споруд систем газопостачання на 2014 рік; не в повному об'ємі представлені результати виконаних робіт з технічного обслуговування і ремонту споруд систем газопостачання, які виконує за договором Гайсинське МУГГ; не проведено технічне обслуговування запірної арматури (щорічно) зовнішнього і внутрішнього газопроводу; не представлені акти комплексного приладового обстеження підземного газопроводу; не проведено чергову перевірку газоходів ТЕЦ спеціалізованою організацією; не проведений технічний огляд парових котлів реєстр. № 2098, 2233, 2234. після реконструкції; трубопроводам не проведений ремонт обмурівки та не нанесені маркірувальні написи згідно ГОСТ 14202; відсутня інформація про реєстрацію в територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Вінницькій області повітрозбірника продувки сиропних фільтрів В -3,2 та випарного апарата ІІ- «а» корпусу та інші.

Керівнику підприємства видано обов'язковий до виконання припис. За результатами перевірки керівником підприємства був виданий наказ про заборону подачі газу на ТЕЦ. Подачу газу буде відновлено при усуненні всіх порушень.

Нагадаємо, що торік на Вінниччині працювало 9 цукрових заводів. Усі вони готуються до переробки сировини і в цьому році. Аби попередити настання нещасних випадків та дати можливість цукрозаводам завчасно усунути виявлені порушення, теруправління перевірятиме ці підприємства впродовж червня-липня.

Слід зазначити, що всі 9 підприємств вже отримали дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки. Проводять навчання працівників, активно приступили до виконання ремонтних робіт, дослухаються до порад інспекторів теруправління.

Прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду

у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад